Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Luxury Vip
 
 
 
 

Luxury Vip Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : elastic/soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 27cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Është i përbërë nga një sistem mikrosustash të veshura me filtër dhe të pavarura nga njëra-tjetra me rreth 1800 mikroasustash ne permasen dopio dhe 900 ne permasen teke. Në njërën anë eshte i vendosur Memory Foam me densitet 90Kg/meterkub i stampuar me Aloe vera dhe shtrese latex 4 cm per te ofruar mbeshtetje sa me korrekte per shtyllen kurrizore. . Shtresa Memory përmban ekstrakte Aloe Vera ndërsa eLatexi natyral është e pajisur me hoje për të realizuar ajrosje maksimale. Dysheku ka veti antialergjike dhe antibakteriale. Sustat pocket realizojnë një reagim perfekt ndaj lëvizjeve të trupit pa prishur rehatinë e partnerit/es. I përshtatshëm për të gjitha peshat.

 
Çmimi: 1400€