Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Gold Pocket
 
 
 

Gold Pocket Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : elastic/soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 33cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura e tij përbëhet nga memory foam i cili jep një ndjesi të butë dhe nga disa mikrosusta të vogla të diferencuara që lejojnë mbështetjen e trupit drejtë dhe frymëmarrjen e dyshekut. Poshtë tyre janë vendosur disa susta më të mëdha 12 cm qe i japin lartësi dhe fortësi dyshekut. Shtresa e fundit është poliuretan me densitet të lartë.

 
Çmimi: 365€