+355 69 405 99 44
Nga ka ardhur memory foam?

Nga ka ardhur memory foam?

Para zhvillimit të shtresave dhe dyshekëve memory foam,memory foam ishte ide e programit të hapësirës. Memory foam u zhvillua fillimisht si një material për karriget e astronautëve të fluturimit, në mënyrë për t’i mbrojtur ata nga G-forcat e fuqishme të përjetuara në uljen e anijes.