Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Orange
 
 
 
 

Orange

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 40cm x 9cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Memory me ekstrakte portokalli. Ky jastëk siguron suport të mirë të qafës dhe freski gjatë gjithë natës falë vetive të orange gel.

 
Çmimi: 65€