+355 69 405 99 44
Rëndesia e gjumit

Rëndesia e gjumit

Gjumi përbën një sekuencë kohore të konsiderueshme të jetës tonë. Eshtë po aq i rëndesishëm sa dieta dhe ushtrimet ditore. Shumica e popullsisë nuk e përmbush kriterin normal të një gjumi nga 7-8 orë në natë. Madje statisikat tregojnë se mungesa e gjumit është burimi kryesor i  stresit dhe problemeve shëndetësore. Por ka një zgjidhje.
Mund të mos keni kohë të mjaftueshme por mund të përmirsoni cilësinë e gjumit tuaj.Një gjumë cilësor për një mendje energjike dhe të shëndetshme.