+355 69 405 99 44
Rreziqet e të qënit një shitës dyshekësh “ që I di të gjitha”!

Rreziqet e të qënit një shitës dyshekësh “ që I di të gjitha”!

Si një shitës i dyshekëve, ju duhet të dini gjithçka që ju mundni në lidhje me produktet tuaja, duke përfshirë qoftë dhe  diçka të vogël në lidhje me kompanitë që i prodhojnë ato dhe të dini shumë cka për atë që është brenda tyre.

-Përfshirje sustash spirale . Densiteti Foam . Llojet e pëlhurave . Opsionet bazë. Ju duhet të jeni në gjendje të shoqëroni klientet duke I trfeguar për çdo dyshek në dyqan dhe të bisedoni me të në detaje rreth komponentëve të tij dhe të ndërtimit.