Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Shauma
 
 
 
 

Shauma Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Soft
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 90cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura e këtij dysheku e përbërë nga AquaFresh dhe Memory Foam, sigurojnë një mbështetje korrekte të shtyllës kurrizore. Ajrosja realizohet në sajë të hapësirave anësore të realizuara në strukturën e tij për të shmangur lagështirën. Dysheku Shauma zotëron karakteristika antialergjike dhe antibakteriale, duke ju garantuar një gjumë të qetë e mbi të gjitha të shëndetshëm.

 
Çmimi: 0€