Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Koral
 
 
 

Koral Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Medium Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Koral eshte dyshek i kombinuar me memory te cilesise se pare me densitet 75kg/mkub me dy lloje poliretanium me densitet 45kg/mkub. Dizajni i prerjes anesore siguron ajrosjen e dyshekut. memory nuk ndikohet nga ndryshimi i temperatures duke ruajtur te njejten ndjesi ergonomike! Shmang gravitetin dhe siguron mbeshtetjen perfekte te shtylles kurrizore!

 
Çmimi: 0€