Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Gold Vip Memory
 
 
 
 

Gold Vip Memory

 
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali :
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm:  cm x  cm x  cm
 
Përshkrimi:

Modeli i Gold Vip Memory perbehet nga susta poket +Aquafresh + 4 cm memory. Gjysem ortopedik ne ndjesi, struktura e sustave eshte mjaft e mire per shtyllen kurrizore , ofron mbeshtetje korrekte me 7 zona te diferencuara, memory ne siperfaqe ofron butesi dhe pershtatet lehtesisht me format e trupit. Lartesia shkon 30 cm dhe pershtatet lehtesisht per te gjitha peshat trupore.

 
Çmimi: 650€