Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Luxery Vip
 
 
 

Luxery Vip

 
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali :
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm:  cm x  cm x  cm
 
Përshkrimi:

Luxery Vip perbehet nga susta te pavarura poket me filter karboni te veshura dhe te diferencuara nga njera tjetra. Gjithashtu ne permbajtje te vet ka nje shtrese aquafresh + 4 cm latex per ti ofruar dyshekut akoma me teper rehati . Shtresa Memory e vendosur ne siperfaqe 7 cm ka permbajtje ekstraktesh Aloe Vera , e cila ndikon pozitivisht ne qetesimin e dhimbjeve muskulare.. Dysheku ka veti antialergjike dhe antibakteriale. . I përshtatshëm për të gjitha peshat.

Informohu me postën tonë virtuale.

 


Çmimi: 950€