Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Camomile
 
 
 

Camomile

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 41cm x 12cm x 71cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Memory Foam kombinuar me ekstrakte kamomili. Bashkë me disa lloje vajrash bimore, ky jastëk siguron relaks, gjumë të qetë dhe është perfekt për të luftuar ndjesinë e stresit dhe ankthit.

 
Çmimi: 0€