Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Pocket Latex
 
 
 
 

Pocket Latex Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : elastic/soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 35cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura me susta të pavarura është projektuar për rehati të jashtëzakonshme dhe fleksibilitet të lartë, lidhur me fije që kanë pëmbajtje të lartë karboni. Kjo garanton pavarësi dhe mbështetje të padeformueshme që zgjat në kohë. Këta modele janë të veshura me filtrinë. Nga të dyja anët e sustave të pavarura vendoset një shtresë viskoelastike memory foam 4 cm dhe një shtresë latex. Falë këtij kombinimi, ky dyshek ofron një mbështetje të lokalizuar që punon mbi peshën tonë trupore duke i dhënë mbështetjen e duhur kolonës vertebrale dhe zvogëlon në mënyrë të ndjeshme forcën e gravitetit që vepron mbi trupin tonë. Ky dyshek është automodelues dhe termosensibël. Ideal për pesha të ndryshme dhe ergonomik.

 
Çmimi: 0€