Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Supervip
 
 
 

Supervip Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Hard
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Është i ndërtuar me susta bikonike të temperuara shumë mirë e me një numër të lartë spiralesh. Ky dyshek reagon në mënyrë aktive ndaj presionit dhe nxehtësisë së trupit duke u automodeluar në mënyrë perfekte dhe eliminuar dhimbjet muskulare. Përdorimi i fashës 3D që e rrethon dyshekun nga anët e jashtme, bën të mundur qarkullimin maksimal të ajrit. Si rrjedhojë, temperatura mbetet konstante dhe lagështia eleminohet. Ka ndjesi ortopedike dhe eshte i pershtatshem per pesha te renda.

 
Çmimi: 300€