Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex Watergel
 
 
 

Latex Watergel

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic/Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 42cm x 10cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Latex 100% kombinuar me vajra bimore. Është elastik dhe siguron shpërndarje të shkëlqyeshme të presionit.

 
Çmimi: 0€