Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0% INTERES

 
Për blerjet me këste
 
 
 
 

TRANSPORT FALAS

 
Brenda 24 orësh
 
 
 
 

GARANCIA

 
Deri në 15 vjet
 
 
 
 

 
 
 
 
 

MelvinFlex VS Konkurentët

 
  • Të vetmit me mbi 25 vite eksperiencë në tregun shqiptar
  • Punime artizanale me materiale cilësore europiane
  • Punime të personalizuara në kohë rekord
  • Të gatshëm për t'ju informuar në detaje
  • Çmime të përballueshme duke filluar nga 200 €
  • Oferta gjatë gjithë vitit
 
 
 
 
 
 
 
 

REGJISTROHUNI DHE PËRFITONI 10% ULJE

 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siguro suport perfekt


Ne nuk jemi thjesht një hallkë transmetuese nga prodhuesi te klienti. Ne jemi të përfshirë në gjithë procesin e krijimit dhe realizimit të produktit. Puna artizane e cilësisë maksimale është ajo që na diferencon.
Falë nesh, ju mund të krijoni dyshekun tuaj ashtu si e dëshironi. Zgjidhni:

  • Përmasat
  • Materialet që do të përdoren
  • Kombinimin e tyre

Përveç punimit elitar, ju do të fitoni një produkt të personalizuar, që i reziston viteve dhe mendon për financat tuaja.
 
 
 
 
 
 
 
 

Cili është dysheku perfekt për mua?

 

Zbuloje këtu

 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Më të kërkuarat